Okapi.nl

Wij zijn Okapi.

De okapi-methode, dat is beste manier om onze werkwijze te omschrijven. Drie mensen, met eigen capaciteiten en karakters, die in hun lange samenwerking een geheel eigen werkwijze hebben ontwikkeld. De belangrijkste rode draad is: wij worden er blij van. Het belangrijkste kenmerk is: een atelier-achtige samenwerking met elkaar en onze klanten. Deze twee aspecten zorgen ervoor dat de capaciteiten van ons en onze klanten optimaal tot hun recht komen.

Uitgelicht: Gedoemanagement

Frank Schurink werkte zijn concept Gedoemanagement uit tot workshops en een boek, dat inmiddels gewoon via de winkel te koop is. Okapi verzorgde de styling en opmaak van het boek, en hielp mee met het doorontwikkelen van het concept. Meer info op: www.gedoemanagement.nl

Bekijk een preview van het boek

We houden het graag simpel

U heeft misschien al gemerkt aan de website dat we de organisatie graag simpel houden. We zijn zoals we zijn en willen het niet meer maken dan het is. We leveren graag goed werk af en halen veel plezier uit op een praktische manier in service zijn voor de klant en haar missie. Zal er gedoe zijn? Zeker weten. Waar mensen zijn is ook gedoe - maar dat kunnen we gelukkig managen. Vaak levert dat juist weer mooie onverwachte resultaten op.

en waar vind je ons?

Okapi. Corporate identity atelier

Voorhaven 23 b
3025 HC Rotterdam

+31 10 478 04 99
ontwerp@okapi.nl


Frank Schurink
Fons Moers
Joris van Dorp Schuitman